CANTIK
Tatar mutfağında yapılan çörek çeşididir. Bursa'da üstü açık olarak yapılır. Kıymalı, kuşbaşılı ve kaşarlı çeşitleri olup doğu yöresi pidelerine göre baharatı ve mayası azdır.
Fiyatlarımız
50 adede kadar Kıymalı Cantık,siparişiniz için 2,75 TL
100 ve üzeri siparişleriniz için 2,25 TL dir.
Diğer çeşitlerimiz ve toplu cantık siparişleriniz için 0530 828 58 70 no'lu telefondan bilgi alabilirsiniz. Siparişlerinizin teslimatı Şeker Ahmet Gazcılar'dan yapılmakla birlikte ödemelirinizi Nakit,Kredi Kartı,Multinet Kart ile yapabilirsiniz.
100 ve üzeri siparişleriniz için 2,25 TL dir.
Diğer çeşitlerimiz ve toplu cantık siparişleriniz için 0530 828 58 70 no'lu telefondan bilgi alabilirsiniz. Siparişlerinizin teslimatı Şeker Ahmet Gazcılar'dan yapılmakla birlikte ödemelirinizi Nakit,Kredi Kartı,Multinet Kart ile yapabilirsiniz.
Açıklama
Değerli müşterilerimiz aşağıda saydığımız malzemeler evde bir iki cantık yapmanızı sağlar fakat cemiyetlerinizde bunu evde yapmak hem pahalı hemde zaman kaybıdır ve aynı zamanda cantığın odun ateşinde pişmesi lezzetine lezzet katar.
İşte tam bu arada ,güvenilir etlerimiz,odun ateşimiz,kaliteli hizmetimiz ve uygun fiyatlarımızla imdadınıza yetişiyoruz.
Cemiyetlerinizde genelde Kıymalı cantık daha cazip fiyatlı olduğundan dolayı tercih edilmektedir. Fiyat listemiz aşağıda belirttiğimiz gibi olup listede olmayan çeşitlerimiz için lütfen arayın.
Malzemeler
Süt,sıvı yağ,su,un,maya,tuz,şeker,kıyma,pul biber,karabiber,soğan ve yumurtadan oluşur.Yapılışı
Süt, sıvı yağ, su, un, maya tuz ve şekeri karıştırın ve hamur haline getirin. Bir saate yakın mayalandırın, yumurtaya yakın büyüklükte parçalar koparın ve yuvarlak bir şekil verin, rendelenmiş soğan ve kıyma harcını yayın, biraz tuz,pul biber ve karabiber ekleyin.Yumurta sarısını kenarlarına sürün, biraz da tepside mayalandırın, fırında 30 dakika pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder